Avontuurlijke wandeling in Gargellen

adminGeen onderdeel van een categorie

Vandaag hebben we met het gezin deelgenomen aan de beleveniswandeling in Gargellen, die via het BergePlus programma geboekt kan worden. De wandeling begint bij het dalstation in Gargellen en is ongeveer 4-5 km lang en voert tot 1820 m hoogte. Onderweg wandelt u door het bos en door de Vergaldatal vallei, hier zagen we marmotten. Bijna aan het eind van de route staan de koeien ons al op te wachten op de Alpe Vergalden. We hebben ook een pauze genomen. De eigenaar Daniel vertelde ons over de producten die er worden gemaakt, zoals sura kees, spek, boter en karnemelk. U kunt ook de producten kopen en ze op de terugweg proeven. We hebben er erg van genoten en kunnen het ten zeerste aanbevelen aan gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar die een beetje sportief zijn. Het Berge PLUS-programma is zeer gevarieerd en zit boordevol ervaringen. 

Uw family Melis